fbpx

Over ons

Lingerie is prachtig. Als het goed en lekker zit tenminste. De perfecte BH is er eentje die je niet voelt en die je niet door je kleding heen ziet. Een BH waarbij je dus niet hoeft na te denken en die je ondersteunt gedurende de dag. Philotes ontstond uit de wens om een écht goede BH te ontwikkelen. Daar was dan The Goddess. De perfecte basic voor elke dag en nog veel beter: je ziet ‘m niet en voelt ‘m niet.

Zit jij zelf ook tussen twee maten in? En ga je dan soms voor net iets te krap of net iets te groot? Bij Philotes introduceren wij als eerste in Nederland de halve cupmaten. Met maten zoals A1/2, B1/2, C1/2 en D1/2 bedienen wij 30% van de vrouwen die tussen twee hele cupmaten invalt. Eindelijk een echt goede BH die wel past.

Wij vinden dat elke vrouw het verdient om zich zelfverzekerd én comfortabel te voelen. Daarom maken we onze BH’s met het beste materiaal zodat jij de hele dag comfortabele ondersteuning hebt. Ontworpen voor en door vrouwen weten wij precies wat jij nodig hebt.

Comfort saai en lelijk? Mooi niet! Bij Philotes kies je uit 7 fijne kleuren en 30 verschillende maten. Het zit goed, het voelt goed. En zo leveren we niet in op vrouwelijkheid en schoonheid.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Onze producten zijn ontworpen in Amsterdam & geproduceerd in China. De bestellingen worden elke dag met zorg ingepakt en verzonden vanuit ons magazijn in Alkmaar (NH).

De waardering van philotes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 54 reviews.